Øvre Vollgate 13 ligger sentralt plassert med kort avstand til kollektivtrafikk

Eiendommen

Øvre Vollgate 13 skal totalrehabiliteres og bygges fleksibelt for å kunne ivareta leietakernes behov for både vekst og reduksjon med lave ombyggingskostnader.

 

Anthon Eiendom skal utvikle Øvre Vollgate 13 til et elegant, robust og tidløst bygg kombinert med spenstig nytenking. Bygget får en ekstra toppetasje med sydvendt terrasse, som gir panoramautsikt utover fjorden. Flere av etasjene under får også terrasser tilknyttet kontorarealene.

 

Eiendommen skal totalrehabiliteres for å bli et miljøriktig smartbygg med minimum BREEAM-NOR Very Good-sertifisering. Byggestart er våren 2021 og innflytting er beregnet høsten 2022.

 

Med den sentrale plasseringen i Kvadraturen får man flott utsyn over byen. Bygget får en åpen, tilgjengelig førsteetasje, som har kontakt med gaten. Det gjensidige samspillet mellom by og bygg forsterkes her med en sosial møteplass. Et skulpturelt glasstak over et stort atrium gir visuell kontakt med etasjene lengre opp i bygget. Heis og hovedtrapp plasseres sentralt for å gi kontorarealene rik tilgang til dagslys. Planløsningen gir rom både for sosiale møter og arbeidsro. Den sentrale plasseringen av kommunikasjon muliggjør oppdeling av utleiearealene i flere soner og mellom flere leietakere.

 

Interiøret er en oppgradering og forsterkning av funksjonalismens rasjonelle eleganse med solide og robuste materialvalg. Dette er forent med en moderne, eksklusiv estetikk, gjennom bruk av messing i rekkverk og detaljer, kombinert med lys terrazzo og eikefinér med spiler og eikegulv.

 

Du kommer rett inn til et stort område med dobbel takhøyde som et overdekket atrium. Resten av første etasje samt 2.-8. etasje og underetasje består av nye, lyse og luftige kontorlokaler.

 

Heiser til underetasjer og de syv øvrige etasjene er lagt sentralt og synlig midt i bygget. Alle etasjer får et eksklusivt preg med materialer av høy kvalitet, blant annet hvit betong, glass og messing. En åpen, stor trapp går ned til de to underetasjene.
 

 

8 kontoretasjer        7.300 kvm BTA          Innflytting Q4 2022

Det flott utsikt fra takterrassene i de øverste etasjene

Muligheter for interntrapp

I kontorlokalene er det innbydene sosiale soner

Atriumet får et skulpturelt flott glasstak

Resepsjon og hovedinngang fra Øvre Vollgate

Flott utsikt fra kontorlokalenes terrasse

Flotte muligheter for showroom i 1. etasje

Interessert?

Meld interesse